De BMW i Vision Dynamics

Bmw presenteerde op de autobeurs IAA 2017 in Frankfurt hun nieuwe BMW i Vision Dynamics. Deze 4 deur Gran Coupe heeft een range van 600km, een topsnelheid van meer dan 200 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h van 4 seconden.

 

“Bij de BMW Groep is de toekomst van de elektrische mobiliteit al aangebroken,” zegt Harald Krüger, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG. “We hebben meer geëxploiteerde voertuigen op de weg dan enige gevestigde concurrent en zijn toegewijd aan het uitbreiden van al onze activiteiten op het gebied van elektrische mobiliteit als onderdeel van onze NUMBER ONE NEXT-strategie. In 2025 zullen we 25 modellen aanbieden met een geëlektrificeerd aandrijfsysteem – waarvan 12 pure-elektrische zijn. Met de BMW i Vision Dynamics laten we zien hoe we toekomstige elektrische mobiliteit voorstellen tussen de i3 en i8: een dynamische en progressieve vier-deur Gran Coupe. Daarom ontrafelen we het hart van het BMW merk en tegelijkertijd verheffen we BMW in een geheel nieuwe dimensie.
Nu nog enkel afwachten welke i nummer deze auto zal krijgen in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: