Mercedes-Benz presenteert volgende maand een nieuwe elektrische wagen op de beurs IAA

Mercedes-Benz-auto’s op de 2017 International Motor Show (IAA): nieuwe modellen en innovatieve toekomstplannen

Met de Mercedes-AMG Project ONE vieren de sportwagen en het prestatiemerk het hoogtepunt van zijn 50ste verjaardag. Deze hyperwagen met de Hybrid Drive-technologie van Formule 1 wijst op de weg naar AMG’s toekomst van rijprestaties. Een nieuwe slimme showcar toont een intelligente oplossing voor gedeelde stedelijke mobiliteit. F-CELL EQ Power, een pre-serie model met brandstofcel hybrid drive.

Mercedes-AMG Hypercar Skizze.
Mercedes-AMG Hypercar design sketch.

Een van de wereldpremiere’s op de beurs zal Mercedes-Benz zijn eerste en volledige elektrisch EQ concept voertuig binnen het compacte auto segment tonen. Met zijn merk “EQ” maakt Mercedes-Benz ook een belangrijk doelgroep beschikbaar. Een brandstofcel plug-in hybride voertuig zal ook zijn eerste verschijning op het evenement maken. De Mercedes-Benz GLC F-CELL EQ Power combineert praktische voordelen, zoals langdurige en korte waterstofstoftijden met emissievrij rijden.

 

 

 

 

Bron en foto’s: DAILMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: