Zonnepanelen Futech voorzien eerste Belgische laadstation Tesla van energie

In ons vorige bericht kon u lezen dat Tesla een nieuwe site heeft geopend in Heusden-zolder.

De zonne-energie die het bewuste laadstation voorziet is afkomstig van een zonnepanelenproject van Futech bij Truck Stop 26 bis.

De elektrische modellen van Tesla S en X kunnen aan de snellader in korte tijd (ongeveer 20 miuten) halfvol of 80% (ongeveer 45 minuten) worden opgeladen. Het nieuwe Tesla Oplaadpunt is maar een van de 300 oplaadpunten in Europa. De locatie is niet zomaar gekozen, het ligt namelijk dicht bij het Klaverblad van Lummen. Deze voorziet de verbindingen Antwerpen-Luik en Brussel – Roergebied. Hier door kan je meer dan voldoende opladen om naar het volgende oplaadpunt te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: